Industriële poedercoating

✔ 20 jaar bescherming tegen roest

✔ Duurzaam en milieuvriendelijk

✔ Offerte op maat

Home » Industriële poedercoating

Industriële poedercoating is een geavanceerde techniek die wij bij TiQo Coating uit Kapellen aanbieden om uw metalen producten en constructies te beschermen en te verfraaien. Deze methode van coating biedt een duurzame en esthetisch aantrekkelijke afwerking, die essentieel is voor de levensduur en het uiterlijk van industriële producten. Industriële poedercoating onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid, wat het een favoriete keuze maakt in diverse industriële toepassingen.

Interesse in industriële poedercoating?

Neem contact op

Stralen

Dit is de eerste fase van ons productieproces. Alle onderdelen en constructies die bij on binnen komen, worden eerste gestraald om het oppervlak proper en voldoende ruw te maken.

straal restauratie

Metalliseren

Indien gekozen wordt voor een extra beschermingslaag tegen corrosie, vooral voor buitentoepassingen, wordt het onderdeel ook gemetalliseerd.

metalliseren

Poedercoaten

De laatste en belangrijkste stap in ons productieproces is het poedercoaten. Het poeder wordt op de constructie gespoten en vervolgens ingebakken n de oven.

poedercoating specialist

Vraag naar alle mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in industriële poedercoating voor uw projecten en wilt u weten wat TiQo Coating als poedercoatingexpert voor u kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan bij ons straal- en coatingbedrijf. Met onze expertise en geavanceerde technieken garanderen wij een hoogwaardige afwerking die voldoet aan uw specifieke wensen. Of het nu gaat om een groot industrieel project of om specifieke onderdelen, wij staan klaar om u de beste poedercoatingoplossing te bieden. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en ontdek de voordelen van samenwerken met een expert in industriële poedercoating.