Specialist in poedercoating

✔ 20 jaar bescherming tegen roest

✔ Duurzaam en milieuvriendelijk

✔ Offerte op maat

Home » Poedercoating specialist

Als specialist in poedercoating biedt TiQo Coating uit Kapellen een geavanceerd en duurzaam verfproces, bekend als poedercoaten of poederlakken. Dit proces omvat het elektrostatisch spuiten van negatief geladen poeder op geaarde metalen onderdelen. Vervolgens worden deze onderdelen in een oven geplaatst waar het poeder smelt en een stevige laag vormt. Dit resulteert in een uitmuntend duurzame en esthetisch aantrekkelijke afwerking.

Interesse in poedercoating?

Neem contact op

Stralen

Dit is de eerste fase van ons productieproces. Alle onderdelen en constructies die bij on binnen komen, worden eerste gestraald om het oppervlak proper en voldoende ruw te maken.

straal restauratie

Metalliseren

Indien gekozen wordt voor een extra beschermingslaag tegen corrosie, vooral voor buitentoepassingen, wordt het onderdeel ook gemetalliseerd.

metalliseren

Poedercoaten

De laatste en belangrijkste stap in ons productieproces is het poedercoaten. Het poeder wordt op de constructie gespoten en vervolgens ingebakken n de oven.

poedercoating specialist

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Bent u geïnteresseerd in onze poedercoatingservice en wilt u meer weten over wat ons straal- en coatingbedrijf voor u kan betekenen? Vraag vandaag nu een offerte via ons contactformulier aan en ontdek de veelzijdige mogelijkheden, diensten en voordelen die poedercoating biedt. Of u nu op zoek bent naar een esthetische upgrade of een duurzame bescherming voor uw metalen onderdelen, wij staan klaar om u te voorzien van een oplossing op maat. Neem contact op met ons als specialist in poedercoating en zet de eerste stap naar een langdurige en kwalitatief hoogstaande afwerking.