Stralen bij restauratie

✔ 20 jaar bescherming tegen roest

✔ Duurzaam en milieuvriendelijk

✔ Offerte op maat

Home » Straal restauratie

Bij TiQo Coating uit Kapellen begrijpen we het belang van stralen in het restauratieproces van diverse objecten en constructies. Het is een techniek waarbij met behulp van stralen oude verflagen, roest of andere vormen van aanslag worden verwijderd van oppervlakken. Dit proces is cruciaal om een schoon en gereed oppervlak te creëren voor verdere behandelingen. Het uitvoeren van een zorgvuldige straaltechniek bij restauratie zorgt ervoor dat het originele materiaal behouden blijft en klaar is voor een frisse, nieuwe afwerking.

Interesse in straal restauratie?

Neem contact op

Stralen

Dit is de eerste fase van ons productieproces. Alle onderdelen en constructies die bij on binnen komen, worden eerste gestraald om het oppervlak proper en voldoende ruw te maken.

straal restauratie

Metalliseren

Indien gekozen wordt voor een extra beschermingslaag tegen corrosie, vooral voor buitentoepassingen, wordt het onderdeel ook gemetalliseerd.

metalliseren

Poedercoaten

De laatste en belangrijkste stap in ons productieproces is het poedercoaten. Het poeder wordt op de constructie gespoten en vervolgens ingebakken n de oven.

poedercoating specialist

Vraag naar alle mogelijkheden voor uw restauratieproject

Als u overweegt om een restauratie uit te laten voeren en de expertise van een professioneel straal- en coatingbedrijf nodig heeft, neem dan contact op met TiQo Coating. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke restauratiebehoeften. Onze ervaring en geavanceerde technieken zorgen ervoor dat uw waardevolle objecten en constructies met de grootste zorg worden behandeld. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar het nummer 03 8 250 350 en ontdek hoe wij uw restauratieproject naar een hoger niveau kunnen tillen met onze gespecialiseerde straal- en coatingdiensten.