Poedercoating op maat

✔ 20 jaar bescherming tegen roest

✔ Duurzaam en milieuvriendelijk

✔ Offerte op maat

Home » Poedercoating op maat

Bij TiQo Coating in Kapellen begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, daarom bieden wij poedercoating op maat aan. We stemmen nauwkeurig af op de specifieke eisen van uw project, van kleurkeuze tot afwerking en beschermingsniveau. Met onze service garanderen we een perfecte match voor uw specifieke toepassing.

Interesse in poedercoating op maat?

Neem contact op

Stralen

Dit is de eerste fase van ons productieproces. Alle onderdelen en constructies die bij on binnen komen, worden eerste gestraald om het oppervlak proper en voldoende ruw te maken.

straal restauratie

Metalliseren

Indien gekozen wordt voor een extra beschermingslaag tegen corrosie, vooral voor buitentoepassingen, wordt het onderdeel ook gemetalliseerd.

metalliseren

Poedercoaten

De laatste en belangrijkste stap in ons productieproces is het poedercoaten. Het poeder wordt op de constructie gespoten en vervolgens ingebakken n de oven.

poedercoating specialist

Deel uw wensen en eisen met ons

Bent u benieuwd over hoe wij uw specifieke project kunnen ondersteunen met onze poedercoating op maat? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen. Ons straal- en coatingbedrijf staat klaar om u te voorzien van een gedetailleerde en gepersonaliseerde offerte, afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij de waarde en levensduur van uw objecten kunnen verhogen met onze op maat gemaakte poedercoatingoplossingen.