Metalliseren

✔ 20 jaar bescherming tegen roest

✔ Duurzaam en milieuvriendelijk

✔ Offerte op maat

Home » Metalliseren

Metalliseren is een geavanceerde techniek die TiQo Coating uit Kapellen toepast om een extra beschermingslaag tegen roest te bieden. Dit proces, waarbij een zink-aluminiumlegering op het gestraalde stuk wordt gespoten, is een optionele voorbehandeling voor stalen constructies. Het zorgt ervoor dat u zich meer dan 20 jaar geen zorgen hoeft te maken over roest. Metalliseren staat bekend om zijn duurzaamheid en effectiviteit, waardoor het een ideale keuze is voor langdurige bescherming.

Interesse in metalliseren?

Neem contact op

Stralen

Dit is de eerste fase van ons productieproces. Alle onderdelen en constructies die bij on binnen komen, worden eerste gestraald om het oppervlak proper en voldoende ruw te maken.

straal restauratie

Metalliseren

Indien gekozen wordt voor een extra beschermingslaag tegen corrosie, vooral voor buitentoepassingen, wordt het onderdeel ook gemetalliseerd.

metalliseren

Poedercoaten

De laatste en belangrijkste stap in ons productieproces is het poedercoaten. Het poeder wordt op de constructie gespoten en vervolgens ingebakken n de oven.

poedercoating specialist

Voordelen van metalliseren

De voordelen van metalliseren zijn aanzienlijk. Het biedt niet alleen een effectieve bescherming tegen corrosie, slijtage, en thermische schade, maar verlengt ook de levensduur van materialen en constructies. Bovendien is metalliseren milieuvriendelijker dan sommige andere beschermingsmethoden, omdat het minder schadelijke stoffen uitstoot. Het is een kostenefficiënte oplossing die bijdraagt aan de duurzaamheid en integriteit van uw projecten.