Zandstraalservice in Vlaanderen

✔ 20 jaar bescherming tegen roest

✔ Duurzaam en milieuvriendelijk

✔ Offerte op maat

Home » Zandstraalservice Vlaanderen

Bij TiQo Coating in Kapellen bieden wij een professionele zandstraalservice, essentieel voor diverse reinigings- en voorbereidingsprocessen over heel Vlaanderen. Zandstralen is een effectieve methode waarbij we als zandstraalexperts met behulp van een straalmiddel, zoals RVS-grid, onder hoge druk vuil, roest of oude verflagen worden verwijderd. U bent hier dus aan het juiste adres om al uw zandstraalwerk te laten doen.

Interesse in zandstraalservice?

Neem contact op

Stralen

Dit is de eerste fase van ons productieproces. Alle onderdelen en constructies die bij on binnen komen, worden eerste gestraald om het oppervlak proper en voldoende ruw te maken.

straal restauratie

Metalliseren

Indien gekozen wordt voor een extra beschermingslaag tegen corrosie, vooral voor buitentoepassingen, wordt het onderdeel ook gemetalliseerd.

metalliseren

Poedercoaten

De laatste en belangrijkste stap in ons productieproces is het poedercoaten. Het poeder wordt op de constructie gespoten en vervolgens ingebakken n de oven.

poedercoating specialist

Welke objecten u kunt laten stralen

U kunt bij ons diverse objecten laten stralen. Onze zandstraalservice is geschikt voor een breed scala aan items, van kleine onderdelen tot grote constructies. U kunt hier dan ook diverse materialen zoals metaal, hout, steen en glas laten zandstralen. Of u nu objecten wilt laten stralen voor een renovatieproject of ons nodig hebt voor het aanbrengen van een nieuwe coating, onze zandstraalexperts staan voor u klaar. Bovendien is het laten stralen van objecten ideaal voor het voorbereiden van oppervlakken voor zowel traditionele als gespecialiseerde coatings, wat de duurzaamheid en esthetiek van het eindproduct verbetert.