Beschermende metaalcoatings

✔ 20 jaar bescherming tegen roest

✔ Duurzaam en milieuvriendelijk

✔ Offerte op maat

Home » Beschermende metaalcoatings

Beschermende metaalcoatings zijn essentieel voor het waarborgen van de duurzaamheid en integriteit van metaalconstructies en -onderdelen. Bij TiQo Coating in Kapellen specialiseren we ons in het aanbrengen van deze cruciale beschermingslagen, die dienen als een schild tegen corrosie, slijtage en andere vormen van milieuschade. Deze coatings verlengen niet alleen de levensduur van metalen objecten, maar verbeteren ook hun esthetische uitstraling, waardoor ze een onmisbare behandeling zijn in diverse industrieën.

Interesse in beschermende metaalcoatings?

Neem contact op

Stralen

Dit is de eerste fase van ons productieproces. Alle onderdelen en constructies die bij on binnen komen, worden eerste gestraald om het oppervlak proper en voldoende ruw te maken.

straal restauratie

Metalliseren

Indien gekozen wordt voor een extra beschermingslaag tegen corrosie, vooral voor buitentoepassingen, wordt het onderdeel ook gemetalliseerd.

metalliseren

Poedercoaten

De laatste en belangrijkste stap in ons productieproces is het poedercoaten. Het poeder wordt op de constructie gespoten en vervolgens ingebakken n de oven.

poedercoating specialist

Ontdek welke manier het beste bij uw wensen past

Bent u geïnteresseerd om de levensduur van uw metaalconstructies te verlengen met hoogwaardige beschermende coatings? Bij ons straal- en coatingbedrijf staan we klaar om u te adviseren en de beste coatingoplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Bescherm uw investeringen op lange termijn met onze expertise in beschermende metaalcoatings en alle diensten die we daarrond aanbieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we de duurzaamheid, uitstraling en waarde van uw metalen objecten en constructies kunnen verbeteren.