Aluminium laten poedercoaten

✔ 20 jaar bescherming tegen roest

✔ Duurzaam en milieuvriendelijk

✔ Offerte op maat

Home » Aluminium laten poedercoaten

Bij TiQo Coating uit Kapellen begrijpen we de unieke eigenschappen en voordelen van aluminium te laten poedercoaten. Dit proces is niet alleen een esthetische keuze, maar ook een praktische, gezien de duurzaamheid en bescherming die het biedt. Aluminium laten poedercoaten betekent dat een elektrostatisch geladen poeder op het aluminium wordt gespoten en vervolgens in een oven wordt uitgehard, wat resulteert in een sterke, uniforme coating.

Interesse in aluminium laten poedercoaten?

Neem contact op

Stralen

Dit is de eerste fase van ons productieproces. Alle onderdelen en constructies die bij on binnen komen, worden eerste gestraald om het oppervlak proper en voldoende ruw te maken.

straal restauratie

Metalliseren

Indien gekozen wordt voor een extra beschermingslaag tegen corrosie, vooral voor buitentoepassingen, wordt het onderdeel ook gemetalliseerd.

metalliseren

Poedercoaten

De laatste en belangrijkste stap in ons productieproces is het poedercoaten. Het poeder wordt op de constructie gespoten en vervolgens ingebakken n de oven.

poedercoating specialist

Kies voor de ervaring van onze firma

Bent u geïnteresseerd in het laten poedercoaten van uw producten uit aluminium? Neem dan contact op met ons straal- en coatingbedrijf voor een offerte. Wij bieden maatwerkoplossingen en adviseren u graag over de beste poedercoating voor uw specifieke project. Met onze expertise en hoogwaardige afwerkingen garanderen wij een resultaat dat niet alleen mooi, maar ook duurzaam is. Bekijk alvast onze voorgaande realisaties en kies voor ons voor uw volgende project.