Poedercoaten van metaal

✔ 20 jaar bescherming tegen roest

✔ Duurzaam en milieuvriendelijk

✔ Offerte op maat

Home » Poedercoaten van metaal

Bij TiQo Coating uit Kapellen begrijpen we het belang van het poedercoaten van metaal als een cruciale stap in de bescherming en afwerking van uw metalen producten. Het poedercoaten van metaal is een geavanceerd proces waarbij elektrostatisch geladen poederdeeltjes op het metalen oppervlak worden aangebracht. Na het aanbrengen wordt het metaal verhit, waardoor het poeder smelt en een uniforme, beschermende laag vormt. Dit proces is niet alleen efficiënt, maar biedt ook een superieure kwaliteit in vergelijking met traditionele verfmethodes.

Interesse in poedercoating van metaal?

Neem contact op

Stralen

Dit is de eerste fase van ons productieproces. Alle onderdelen en constructies die bij on binnen komen, worden eerste gestraald om het oppervlak proper en voldoende ruw te maken.

straal restauratie

Metalliseren

Indien gekozen wordt voor een extra beschermingslaag tegen corrosie, vooral voor buitentoepassingen, wordt het onderdeel ook gemetalliseerd.

metalliseren

Poedercoaten

De laatste en belangrijkste stap in ons productieproces is het poedercoaten. Het poeder wordt op de constructie gespoten en vervolgens ingebakken n de oven.

poedercoating specialist

Vraag uw offerte op maat aan

Bent u geïnteresseerd in het laten poedercoaten van metaal? Neem dan contact op met ons straal- en coatingbedrijf voor een persoonlijke offerte. Wij bieden niet alleen expertise in het poedercoaten van metaal, maar ook maatwerkoplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen. Met onze geavanceerde metaalcoatings en oog voor detail zorgen wij ervoor dat uw metalen objecten zowel beschermd als esthetisch verrijkt worden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van professioneel poedercoaten bij TiQo Coating.