Corrosiebestendige metallisatie

✔ 20 jaar bescherming tegen roest

✔ Duurzaam en milieuvriendelijk

✔ Offerte op maat

Home » Corrosiebestendige metallisatie

In de strijd tegen metaalcorrosie staat corrosiebestendige metallisatie centraal als een revolutionaire techniek die de levensduur van metalen constructies en onderdelen aanzienlijk verlengt. Deze geavanceerde behandelmethode biedt een duurzame bescherming door het aanbrengen van een metalen laag op het oppervlak van het metaal. Bij TiQo Coating in Kapellen gebruiken we deze geavanceerde techniek. Deze methode houdt in dat een dunne laag metaal, zoals zink of aluminium, op het oppervlak van een ander metaal wordt aangebracht.

Interesse in corrosiebestendige metallisatie?

Neem contact op

Stralen

Dit is de eerste fase van ons productieproces. Alle onderdelen en constructies die bij on binnen komen, worden eerste gestraald om het oppervlak proper en voldoende ruw te maken.

straal restauratie

Metalliseren

Indien gekozen wordt voor een extra beschermingslaag tegen corrosie, vooral voor buitentoepassingen, wordt het onderdeel ook gemetalliseerd.

metalliseren

Poedercoaten

De laatste en belangrijkste stap in ons productieproces is het poedercoaten. Het poeder wordt op de constructie gespoten en vervolgens ingebakken n de oven.

poedercoating specialist

Ervaar zelf alle voordelen

Als u overweegt om voor uw projecten corrosiebestendige metallisatie toe te passen, neem dan contact op met ons straal- en coatingbedrijf voor een offerte. Wij bieden maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en omstandigheden. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat uw metalen constructies en componenten optimaal beschermd zijn tegen corrosie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen de levensduur van uw metalen investeringen te verlengen.