Metallisatie voor roestpreventie

✔ 20 jaar bescherming tegen roest

✔ Duurzaam en milieuvriendelijk

✔ Offerte op maat

Home » Metallisatie voor roestpreventie

Metallisatie is een cruciale stap voor roestpreventie van metalen onderdelen. TiQo Coating uit Kapellen begrijpt als geen ander het belang van het voorkomen van roest. Roest kan de levensduur van metalen substantieel verkorten, resulterend in kostbare reparaties of zelfs volledige vervanging. Metallisatie voor roestpreventie biedt een effectieve barrière tegen corrosie en milieu-invloeden, waardoor de levensduur van uw projecten aanzienlijk wordt verlengd.

Interesse in een metallisatie voor roestpreventie?

Neem contact op

Stralen

Dit is de eerste fase van ons productieproces. Alle onderdelen en constructies die bij on binnen komen, worden eerste gestraald om het oppervlak proper en voldoende ruw te maken.

straal restauratie

Metalliseren

Indien gekozen wordt voor een extra beschermingslaag tegen corrosie, vooral voor buitentoepassingen, wordt het onderdeel ook gemetalliseerd.

metalliseren

Poedercoaten

De laatste en belangrijkste stap in ons productieproces is het poedercoaten. Het poeder wordt op de constructie gespoten en vervolgens ingebakken n de oven.

poedercoating specialist

Vraag nu uw offerte aan

Overweegt u de levensduur van uw metalen constructies te verlengen en wilt u zeker zijn van de beste bescherming tegen roest, deze veelvoorkomende vorm van corrosie? Door nu een offerte aan te vragen bij ons straal- en coatingbedrijf, zet u een belangrijke stap richting de bescherming van uw investering. Onze experts staan klaar om u te adviseren over de beste roestpreventiemethoden voor uw specifieke situatie. Neem contact met ons op en ontdek hoe metallisatie voor roestpreventie uw project kan versterken en de levensduur kan verlengen.