Roestwerende poederlak laten aanbrengen

✔ 20 jaar bescherming tegen roest

✔ Duurzaam en milieuvriendelijk

✔ Offerte op maat

Home » Roestwerende poederlak laten aanbrengen

Wanneer u kiest voor TiQo Coating uit Kapellen om roestwerende poederlak te laten aanbrengen, kiest u voor een duurzame en effectieve manier om uw metalen constructies te beschermen. Roestwerende poederlak is een speciaal ontwikkelde coating die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar vooral een sterke bescherming biedt tegen corrosie en slijtage. Het laten aanbrengen van roestwerende poederlak is een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een langdurige en betrouwbare bescherming van hun metalen objecten.

Interesse in roestwerende poederplak te laten aanbrengen?

Neem contact op

Stralen

Dit is de eerste fase van ons productieproces. Alle onderdelen en constructies die bij on binnen komen, worden eerste gestraald om het oppervlak proper en voldoende ruw te maken.

straal restauratie

Metalliseren

Indien gekozen wordt voor een extra beschermingslaag tegen corrosie, vooral voor buitentoepassingen, wordt het onderdeel ook gemetalliseerd.

metalliseren

Poedercoaten

De laatste en belangrijkste stap in ons productieproces is het poedercoaten. Het poeder wordt op de constructie gespoten en vervolgens ingebakken n de oven.

poedercoating specialist

Vraag naar alle mogelijkheden

Heeft u interesse om roestwerende poederlak door ons straal- en coatingbedrijf te laten aanbrengen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar het nummer 03 8 250 350. Wij bieden niet alleen een hoogwaardige service, maar ook een op maat gemaakte oplossing die precies aan uw behoeften voldoet. Ontdek hoe wij de duurzaamheid en uitstraling van uw metalen objecten naar een hoger niveau kunnen tillen met onze professionele roestwerende poederlak.