Staal laten poedercoaten

✔ 20 jaar bescherming tegen roest

✔ Duurzaam en milieuvriendelijk

✔ Offerte op maat

Home » Staal laten poedercoaten

Wanneer u overweegt om staal te laten poedercoaten, biedt TiQo Coating uit Kapellen uitgebreide mogelijkheden. Het poedercoaten van staal staat bekend als een van de meest geavanceerde en duurzame afwerkingsprocessen die beschikbaar zijn voor staalconstructies en -producten. Deze methode biedt niet alleen een uitstekende bescherming tegen corrosie en slijtage, maar zorgt ook voor een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk.

Interesse in poedercoating?

Neem contact op

Stralen

Dit is de eerste fase van ons productieproces. Alle onderdelen en constructies die bij on binnen komen, worden eerste gestraald om het oppervlak proper en voldoende ruw te maken.

straal restauratie

Metalliseren

Indien gekozen wordt voor een extra beschermingslaag tegen corrosie, vooral voor buitentoepassingen, wordt het onderdeel ook gemetalliseerd.

metalliseren

Poedercoaten

De laatste en belangrijkste stap in ons productieproces is het poedercoaten. Het poeder wordt op de constructie gespoten en vervolgens ingebakken n de oven.

poedercoating specialist

Vraag uw offerte aan

Bent u geïnteresseerd in het laten poedercoaten van staal voor uw project? Neem dan contact op met ons straal- en coatingbedrijf om een offerte aan te vragen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een kleine partij of een grootschalig project, onze expertise en hoogwaardige afwerkingen staan garant voor uitmuntende resultaten. Laat ons u helpen uw staalobjecten te transformeren met een duurzame en aantrekkelijke poedercoating en bekijk alvast onze voorgaande realisaties om een idee te krijgen van onze diensten.